Herbekijk de presentatie van het lanceringsevenement

Wil je de presentatie met eerste inzichten en cijfergegevens, die getoond werd tijdens het lanceringsevenement, nog eens herbekijken? Download ze hier als PDF-bestand (5 MB).

Luister je liever opnieuw naar de toelichting van Hilde Schelfaut, projectleider van de Gemeente-Stadsmonitor, dan kan je hieronder de twee fragmenten uit het lanceringsevenement herbekijken.

De integrale video van het lanceringsevenement kan je overigens ook nog steeds op YouTube vinden.

Wil je meteen dieper in de cijfers duiken? Ontdek dan onze website verder of download hieronder het PDF-rapport 'Jouw gemeentescan'. Het samenvattende rapport (18 pagina's, 2 MB) geeft voor alle indicatoren het meest recente cijfer in overzichtelijke tabellen per thema. Het uitgebreide rapport (210 pagina's, 33 MB) beschrijft alle indicatoren aan de hand van grafieken en kaarten.

In het najaar gaan we, samen met alle betrokken partners, bekijken hoe we verder in de data kunnen duiken en onderzoeksvragen kunnen aanpakken.